Misli’den günün şampiyon tercihleri

Lugano – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2 (1.51 yerine 1.73)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği de bulunan Lugano – Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi elemeleri mücadelesinde Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, temsilcimizin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Lugano lige başladı ve ilk maçını kazandı. Hazırlık maçlarında da iyi bir görüntü çizdiler. Fenerbahçe özellikle Strasbourg ve Hull City maçlarında gayet iyi oynadı ve farklı skorlarla kazandı. Kadro kalitesi olarak Fenerbahçe’yi daha önde görüyorum. Zor bir mücadele olsa da Fenerbahçe galibiyete daha yakın.

Apoel – Petrocub: Maç Sonucu 1 (1.24 yerine 1.26)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği de bulunan Apoel – Petrocub karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Moldova ekibi Petrocub, önceki turda Kazakistan temsilcisi Ordabasy’yi 0-0 ve 1-0’lık sonuçlarla eledi. APOEL, Güney Kıbrıs Şampiyonu olarak bu turdan turnuvaya başlıyor. Hazırlık maçlarında sonuçlar iyi değildi ama dengeli bir takım görünümü verdiler. Kazanmaya yakınlar ama Petrocub’un defansif oyunla maçı az golde tutma ihtimali var. ‘1 ve 3.5 altı’ denenebilir.

FK Panevezys – Jagiellonia: Maç Sonucu 2 (1.28 yerine 1.30)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan FK Panevezys – Jagiellonia karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik’in tahmini konuk ekibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turunda Helsinki’yi toplam 4-1 gibi ezici bir skorla geçen ve herkesi şaşırtan Paneveyzs, gücünü daha zorlu bir ekip karşısında tartacak. Geçtiğimiz sezonu ligde şampiyon olarak bitirip bu sezon sırada bulunmaları onların pek de güvenilmemesi gereken bir olduğunu gösterdi. Polonya Ligi şampiyonu Bialystok ise güçlü kadrosunda kayıp yaşamadı ve ligdeki ilk maçından 2-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı. Onlar için bu aşamayı geçmek sorun olmamalı. Deplasman ekibi galibiyetini bekliyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de bahisin heyecanını daha fazla yaşayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir